Мукъаят хьухь...

Билал Адилов
На хаиндаз дуст лугьумир,
Чира хъсан къерех жуван,
Гьидав-гьадав сир вугумир,
Мягькемара ч1ерех жуван.

Хаин касдин "садикьвилер"-
Гьа вич  хьтин ч1ана жеда,
Алуд мийир вуна вилер,
Гуда зиян геж-фад ада.

Хур виликна, хуьмир на ам,
Яда хенжел ви далудиз!
Гъида эхиз тежер са гъам,
Мукъаят хьухь, акъваз к1евиз!