***

Артём Гвоздь
Мова твоя, мов спів солов’їний
В зеленім, березовім гаю,
І щебет цей, неначе ілюзійний,
Мелодії всю душу віддаю.
Ти так мене зачарувала,
Твій голос чую навіть увісні,
Свій образ, звуком малювала,
Як гаєм йшла ти навесні…