1 червня я була на концерт ОЕ

Александра Некипелова
вакарчук, ти поцарапав мені душу і руки,
я більше не можу прокидатись зарядженою,
дайте мені відрядження,
піди на побачення,
побачся зі мною.
я обіцяю: опущу зброю.

просто дуже болить, скиглить, скребоче.
я більше не хочу.
я ще раз хочу.