Даремноvk ruta Рута

Наталия Губерникова
А що сьогодні тобі пророчать гороскопи?
за якою зіркою закріплена твоя доля?
від яких факторів залежить твоя дорога?
час,місце і воля?

На що ти покладаєш надії?
в якій коробочці зберігаєш нерви?
яким матеріалом обшитий твій рай?
якою дорогою всіяне твоє пекло?

Нехай ікони нічого не значуть,
але ж ти далі будеш молитись,
за те що ніколи до тебе не прийде,
і не надумає на ніч зупинитись!

Те завтра для тебе ніяк не настане,
ворожи не ворожи,хоч пришли по нього карету,
це занадто вагомо й обтяжливо,
тому,з вас двох,він завжди обере третю!