Сон

Хриха Ру
в снах людина, буває, літає
сон - це ілюзія,
проте ця ілюзія настільки дивовижна та фантастична,
що просто немає слів.

дивовижа в тому, що якщо
якась людина думає про тебе,
то вона тобі сниться,
ось чому мені наснився ти.

в своїх снах людина літає до мрій,
в снах вона бачить майбутнє,
в снах в неї солодке життя,
там красиві люди, і багато книжок.

для людей сон - велика бібліотека,
в якій вони зустрічають тих, чи інших людей,
в якій для них роблять чай, та застеляють ліжко,
але завжди є одне "але" - сни не завжди збуваються.