я б хот ла

Хриха Ру
Я б хотіла залізти до тебе на спину,
хотіла б кататись в тебе на руках,
таких міцних і повних сили,
тільки не знаю чи буде так.

Я зовсім не знаю хто я для тебе,
хотіла б хвилину побути в твоїй голові,
побачити що означаю лише,
послухати про себе твої вірші.

Я зовсім не знаю, як ведеш себе ти,
чи мариш ти мною, як я уві сні,
чекаєш дзвінка/повідомлення чи
хочеш бачити мене в своїх снах?

Лише мить в твоїй голові,
і була б я щасливішою хмар,
що так вільно пливуть в височінь,
можливо я хвора, і просто марю.

Можливо я просто хочу знати крихітну правду,
що кардинально змінила б життя,
кажуть людина не заподіє собі кривду,
а ви попробуйте прожити на два серця.