тим хто йде

Хриха Ру
Можливо ти не зрозумієш мене, бо мало хто розуміє,
можливо моя душа тобі перешуміла,
все це - моя амнезія,
напевне я просто зарозуміла.

Душу відкрила багатьом,
та розчарування прийшло зі щастям,
я відчула всім своїм єством,
це відчули мої зап'ястя.

Так боляче було і є,
що десь заділись/пропали/зникли,
всі ті люди що знали "моє"
можливо вони просто відвикли.

Знати все це мені не судилось,
це було і буде їх таємницею,
відчуття зради з'явилось,
я була для них одиницею.

Я постараюсь бути розумницею,
постараюсь забути і жити,
я буду орлицею,
постараюсь все пережити.