Добраться до сути

Ольга Чугина
Чужие стихи
Мешают писать.
Всё предлагают
Своё.
Но оно не моё.
Моё простое
И родное.
В них -
Высокое
И далёкое.
Так трудно
Добраться
До сути
Среди этих
Цветных
Камней.
5 июня 2013 года.