Бiль...

Натали Малыш
Самотня жінка на дорозі,
Стоїть в сльозах,
Тепер не в змозі
Сказати слово,

Й на очах- невпинно
Пробігає страх,
А поряд з нею
Сива мати...

Що сина мала зустрічати,
Та замість нього -
Лист трикутний,
Пронзає серце- ворог лютий...


Той біль не думає вщухати,
Війна прийшла...Змогла забрати
Усміхненого юнака,
Навіщо доленька така?

Навколо них все люди йдуть,
Хто з сином,хто листа несуть,
Хто гіркі сльози проливає,
У кого усмішка лунає...

Війна...У слові страх пронзає,
Про тебе в світв кожен знає,
Життів звбрала ти не мало,
Людська душа не раз страждала...