Життя

Натали Малыш
Не в змозі тугу пережити,
Не в змозі терени пройти
Та треба так на світі жити,
Щоб залишалися сліди,

Щоб приклад владний подавати,
Всім поколінням що росте,
Навіщо душу продавати?
Дияволу за те пенсне?

Ти маєш у житті страждати,
Щоб занти що таке любов,
І сльози гіркі проливати,
Щоб щастя цінуват знов,

Ти має зранку прокидатись,
І відчувати смак життя,
Спокусі лиш не піддаватись,
Вона не є твоє буття,

Радій кожній хвилині часу,
Зроби мету собі і дій,
Не створюй ти ту сіру масу,
Будь ти вождем своїх ідей!

Вдихай повітря в повні груди,
Аналізуй свой думки,
Тоді життя для тебе буде,
Найголовнійшим залюбки!!!