вона

Хриха Ру
Хто вона?дівчина з густим рижуватим волоссям,
яке завжди туго зав'язує в хвіст,
з таким банальним ім'ям,
не дуже висока на зріст.

Багато хто каже, що вона ідеальна,
не п'є і не курить, читає книжки,
іноді така божевільна,
що дивуються їй батьки.

З таким красивим лицем,
і ластовинням на носі,
з таким пекучим/гарячим серцем,
яке можливо і не любило досі.

Тільки це все не важливо для неї,
ці всі пусті слова/балачки,
вона живе в своєму (нереальному)світі,
їй не потрібні ті всі дурачки.

Її часто мучать думки,
що зі всіх її друзів, є тільки одна
і надіється до самої (в падінні)вісімки,
і навіть коли прийдеться віддати все, "згодна" скаже вона.

Їй подобається коли люблять,
люблять не просто за великі губи і груди,
а люблять за тебе, по саму бездонність,
але вона як ніхто, знає, що за нею не сумують люди.

Вона знає що таке біль,
проте фізичного болю вона не боїться, ні ні
вона боїться що люди насиплять сіль,
на її щойно загоєну серцеву рану.

вона ніколи не любить,
не хоче бути не потрібною/покинутою,
її почуття - океан, а вона лише чайка,
в яку встромлено ніж, і вона не вміє плавати.