Mom America, thank you very much

Василий Чернявский
Твоє тіло – храм, а душа – смітник. 
Твоя голова – радіоприймач.
Твій провайдер є долі провідник.
Mom America, thank you very much!    
Thank you very much, mom America.
 
ПРИСПІВ:
І не витягти тебе
З Інтернету та ТБ.
І до чого призведе
Твоє ЗD?..

2.
Не робота – рай – за комп’ютером.
Телебачення лагідний глядач.
Тест IQ – o, no! – видає зеро.   
Mom America, thank you very much!    
Thank you very much, mom America.

ПРИСПІВ:
І не витягти тебе
З Інтернету та ТБ.
І до чого призведе
Твоє ЗD?..