Ти! Ша

Ирина Воронкова
Нависає минуле вогким
Туманом
Грає зі мною
Вітром
Кусає за шию
Гаряче
Сиплє шорстке каміння
За комір
Залишаючи сині озера
На шкірі
Волосся і очі жадібно
темніють
Я відчуваю силу
Приємно
Чипляюсь за край землі
Чужої
Віддаючи всю себе на
Подих
Але в прірву своїх бажань впасти
Страх
Пальці заскляніли
Крихко
Захлинаюсь темрявою що мовить
Пошепки
Слух втрачаю
Ти!Ша.