***

Андрей Гловацкий
Не сумуєш?... надіюсь ти щаслива,
Я є тим хто цього бажає.
Веселись, моя маленька і грайлива,
адже душа моя з тобою грає.
пам'ятай... ти не одна
про тебе світ посмішками дбає
вітаємо.... та вип'ємо до дна.
і за твій голос що дзвінко так лунає.
ми любимо тебе... ти наша, ти
прекрасна.
теплом своїм серця людей зігрієш.
цвіти... наша любов невгасна
палай, кохайся і живи
я вірю в те що ти не зтлієш
(andrew honor)