Спогади

Анна Войнар
Що буває впервые,
Залишається навіки
Я люблю твої важкі повіки.
Я б ті слова на вітер,
Не змогла б викинути прочь.
--------------------------
Что бывает впервые,
Остается навеки.
Я люблю твои тяжелые веки.
Я бы те слова на ветер,
Не смогла бы выбросить прочь.