Моя доля...

Наталья Сытник
Я на тебе чекаю,
Моя доля, постій,
Не спіши, постривай,
Теплим словом зігрій.
За тобою гонюся
Вже не маючи сили,
Доля, доля, прошу,
Подаруй мені крила!
Я змахну ними легко,
Мов та птаха, в польоті,
Я забуду про все,
Всі життєві турботи.
Полечу, політаю,
Хоч часину у небі,
Пригорни мене, доля,
Притулюся до тебе...