Звёздная болезнь

Наталья Левченко
Львиная грива
Винная гордость.
Оперной дивы
Траурный голос.
Тонут на сцене
Томные взгляды -
Полна растленья
Страсть канделябров.
Душу забрали,
Золота волос
В косу вплетали,
Плетями - в пропасть.
Львиная грива.
Винная гордость.
Падшая дива,
Сорванный голос.