Втекти

Хриха Ру
Втекти від усього, що зараз тут є,
втекти від думок ламаючих душу,
яке горить безупинно, і просто на радість.

Втекти від людей,
бо байдужа їм я,
так боляче, слухай
боляче йти в забуття.

Втекти від шуму, що в голові,
так хочеться ''поруч'' і ''разом'',
проте не судилось мені,
не хочу бачити, чути й любити.

Втекти від зради,
що зараз панує отут,
втекти від усього і всіх,
щоб забути про все на землі.

Втекти туди, де добре мені,
туди де тихо і вільно,
де безкінечно шумлять ластівки,
туди де постійне ''літо''.

Забути про всіх і про все,
бути там де любов,
літає в повітрі поруч із нами,
втекти туди, де мрії - життя.

Втекти, просто втекти. ;(