Десь у пол

Сергей Прушкин
Білі сраки загоряють,
Загоряють і не знають,
Що за ними наблюдають,
І на камеру знімають.

Скоро буде в інтернеті
Про подію на планеті.
Люди будуть реготати,
А вони й не будуть знати.