Я кохаю безумно тебе

Владимир Солошенко
Ти знаходиш в мені попередню любов,
І кохаєш її, не мене.
Я стурбована цим і засмучена знов,
Хочу бачить веселим тебе.

Я кохаю безумно тебе одного,
Закохалася раз - назавжди.
Ти прислухайсь до серця мого і свого,
Ми даремно йдемо в нікуди.