Жизнь - кино

Эдуард Торжинский
Помічаєш слід на полотні
червоне вино
це потяг стовпотворіння пустих людей
це життя-кіно
ми одні, на самоті

наче все нормально
все гуд, все гаразд
звучить ідеально
пора позбутись реальності бід
відключити емоції з розетки слів

актори одного коміксу
під назвою життя
відчуття суцільного геморою
і соціально-духовного застою
ми йдемо у примарне майбуття