Четвертий

Ася Лищук
 

Тільки дотик я відчую
голос томний твій почую
і вже серце моє тремтить
і вже час для нас стоїть
тебе я кохаю,і знати хочу тільки тебе
ти все для мене,що можу тільки згадати
Із-за тебе я починаю вмирати