Чекаю..

Андрей Петченко
Кожен раз, коли я прокидаюсь,
я мрію опинитись біля тебе.
Бажаю чути я твоє "кохаю",
ніжно пригортаючи до себе.

Встаю і думаю про нас,
про нашу долю, про майбутнє.
Чекаю я, коли прийде той час,
що подарує зустріч незабутню.

Дивлюсь на календар і згадую,
той день, коли ми були разом.
Тоді я був немов під владою,
як відчував твоє тепло щоразу.

Гадаю, варто зустрічі чекати,
нехай це буде рік, чи навіть більше.
Так впевнено в собі можу сказати,
мені потрібна тільки ти, і ніхто інший...