Жадаю

Эдуард Торжинский
Прагнення свободи і вітру в очах
це моє ліберті, моє натнення у снах
літаєш у Нірвані з думками про головне
як хтось крім тебе не засне

Імітація кохання - ще один блеф життя
смієшся тільки з них, бо немає вороття
з тих що давно вже думками в зорях
в розкоші примарних ідей
поспішають на порах

Лиш любові щирої, незав'ялої
прагне сердце і душа
такох р'яної, п'янкої, бажаної
що бачить доля наша