Йому

Миленн
Я хочу вуст твоїх торкнутись
Рукою ніжно провести,
Дивитися в твої зелені очі
Любов жагучу там знайти
Я хочу бути поруч
Вічно
І по життю з тобою йти
Палати тим вогнем нестримним
Іскру у серці віднайти
Та серце вже моє палає
Ти розбудив гарячу кров
Візьми мене усю до краю
Візьми собі мою любов
Я виддаюсь тобі без тями
Така невинна, як дитя
Скажи, що ти мене кохаєш,
Бо я впаду у забуття
Цілуй мене ти палко палко
До себе ніжно пригорни
Я вся твоя
Я добре знаю
Що краще тебе не знайти