Аня Пушкарева - Пони

Юлия Донева
 
 ПОНИ
Превела на Български: ЮЛИЯНА ДОНЕВА

Не е кон, не е кон,
та това  е  малко пони.
Закачливо и игриво
и като играчка скача.

Със копитцата си тропка,
много весели децата.
Как красива му е гривата
на нашто пони тъй игриво.

Колко много  аз желая,
 на понито да се повозя.
То препуска толкоз бързо,
Сякаш лети като птица!