Таких як ти - 0

Хриха Ру
Я завжди хотіла знайти тебе,
ту людину яка розумітиме мене з першого слова,
ти чудовий, хоча ніколи не бачив моїх очей.
розмови з тобою безкінечно довгі та легкі...
Я люблю тебе, просто з екрану,
бо ти не справжній,
не тут, не зараз,
але ти є, ти мій.
Та зараз щось сталось з тобою,
ти днями не пишеш,
я чекаю дзвінка,
а ти забуваєш.
Так боляче, знаєш
признатись тобі в почуттях,
а у відповідь - як завжди
"Привіт. Як життя?"