Я просто покохала, я повн стю твоя

Катерина Вишневская
Тебе я милий не забуду
тебе кохати вічно буду,
ти для мене щастя,
ти для мне все.
Ти як сонце в чистім небі,
грієш душу всім своїм теплом
і твій погляд ніжний
я завжди пам'ятати буду,
ті ніжні губи доторкнуся
і ніби в небо полечу!
З вуст моїх звучало слово,
і не одне,ти пам'ятаєш це
ті вірші в яких палке кохання
неслося знову й знову,
я це присвячую тобі!
Згадавши те минуле
ту мить життя,ті почуття,
я закохалася тоді до болю
що серце досі завмирає.
Кожен день проведений з тобою,
я пам'ятаю як сьогодні,
та чи згадаєш ти про це,
мабуть ні,
тому що серце твоє не палало
від кохання і не рвалася душа.
Не забуду дотик губ твоїх
той погляд дивний в якому так солодко тонула я.
Я просто..покохала
Я віддалася,я повністю твоя!