Як квiтка розпуска свiй бутон

Плачущий Паяц
Як квітка розпускає свій бутон,
Як райдуга-встає після грози-
Так ти- без діамантів і корон-
Враз стала королевою краси

Турботливо хай буде садівник
Лить воду на чарівні пелюстки,
Й хай крізь квітчасті й ароматні сни,
Не впадуть роси на атлас щоки

\ 10.06.13. © Плачущий Паяц.