Хохма

Алла Продащук
Такої хохми не було ніколи,
Забула гребінець учора в школі.
Уранці спохватилась і шукаю,
Куди поділа гребінець,не знаю.


Швиденько голову свою помила,
Волосся феном миттєво підсушила.
У дзеркало «з приколом» подивилась,
Сама на себе згодом розсердилась.


Годинник на стіні у темпі підганяє,
А гребінця на місці звичному немає.
Не знала,що в такому випадку робити,
Надумала у магазині два купити.


Такі моменти у житті бувають з кожним,
Не називають лікарі це все склерозом.
Це просто мозку звична перевтома,
Потрібно всім відпочивати більше вдома.