Я втратив вiру у любов

Иван Якущенко
Я втратив віру у любов.
Її вогонь мене тепер не гріє,
я вже ніким, мабуть, не захворію,
і не відчую жар цей знов.
  Я втратив віру у любов -
  я був наївний, вірив, що вона існує,
  і що вона мене врятує...
  Але я помилявся... Знов і знов...
Я втратив віру у любов.
Мене за це лиш Бог осудить,
один лиш Він все зна - що буде,
і хто запалить мою кров.
  І чи знайду я знову віру у любов...
                17.02.2013 р.