Давай удвох полетимо на Марс

Федик Юрий Михайлович
Давай удвох полетимо на Марс,
В один кінець лишень  білети,
Зупинимо потік  земних митарств,
Думки знайдуть щасливі злети.

Отак візьмемо змінимо усе,
Ти знаєш шлях туди  три роки,
Три роки будемо лице в лице,
Купатись в почуттях глибоких.

 А далі буде  світлий новий день,
Почне життя нову сторінку,
 Я вирощу сади земних вишень,
Тебе візьму навік за жінку.

Там відшукаємо найкраще  з царств,
 В якому всі – митці й поети,
Давай удвох полетимо на Марс,
В один кінець лишень білети.