Лiна Костенко - Я вчу Тебе, як мову iноземну

Большаков Алексей
Язык  твой  изучаю,  как  вандал.
Ты  потаённей  гербов  разных  стран.
Я  благодарен  Богу:  в  руки  дал
Души  твоей  блистающий  кристалл.

Лiна  Костенко - оригинал стихотворения:

Я  вчу  Тебе,  як  мову  іноземну, 
Як  знаки,  зашифровані  в  гербі.
Я  вдячна  Богу,  що  послав  на  землю 
Шляхетну  душу,  втілену  в  Тобі.

Папка 23 - стихотворение 84