Эзар сабар хьона ва нана

Микаил Сапралиев
Эзар сабар хьона, хьамсара нана,
Хlана лийра сина жlелх даькъаза ва!
Эзар сабар хьона, хьамсара нана,
Йод зама бехказа ювлаш хьа.

Ма готаде са, дуне ма дита хьай,
Бlаргаш ма къовла дlа, сиха ма ле.
Беттала гом хьувз хестош мос кlай,
Ма хьулае вас, соца къамаьл де.

Аз бlарг во кхабар кхера эшац,
Цхьа зlамига, lовдала бера мо.
Сахьувзадийя, ма лехк хьай шераш,
Хьоца кхийна эттав дlа болакха воl.

Эзар сабар хьона, хьамсара нана,
Хlана лийра сина жlелх даькъаза ва!
Эзар сабар хьона, хьамсара нана,
Йод зама бехказа ювлаш хьа.

Гlермане, 11. Аьтинга бетта 2013 шу