Нiч, три години, ще не ранок

Катерина Жебровська
Ніч, три години, ще не ранок,
Півні співають у дворах,
Потерся Кіт об ноги м’яко.
«Піть-піть» спросоння кинув птах.

Ще світять зорі, небагато,
Лист у саду не шелесне.
І Вітер, видно, вклався спати,
Спить майже все, але не все.

Скрекочуть жаби у заплаві,
Лелека клацнув у гнізді,
Ясніють хмари в Небі снами.
…Я знову в маминім селі.

09.06.2013