Вона eдналась i вростала

Катерина Жебровська
Національний ансамбль «Київська камерата»,
В.Матюхін, Б.Півненко, М.Которович, Б.Громов.
Концерт-присвята Б.Которовичу.
Твори Н.Паганіні (1783-1840)

Вона єдналась і вростала
У Душу ніжну і у тіло,
Всією Сутністю своєю
Вона від радості світилась.

І віддавалась до нестями,
І шепотіла, і тужила,
І у руках Людини сильних,
То лопотіла, то дзвеніла.

Вона дрижала від Любові,
До Світу палко промовляла,
Довірилась рукам й смичкові,
Й звучала, Вічністю звучала.

09.06.2013