видчуваю

На Высоцкий
ледве примушую себе вірити,
переповнений непотрібним і свободою.
вже прийшов час у життя втілити
і не заручатися холостячою модою.

будьякі зусилля ладен віддати.
просто,щоб вірила в нас.
врешті решт розбити сумління грати
і піднятись із покинутих трас.

підбери мене,я не можу сам встати.
сили є,але не має віри.
перелічувані минулі втрати
тянуть до низу як гирі.

не розумій,але тримайся ближче,
а потім все поясню,обіцяю.
разом полетіти все вище і вище.
не дивлячись,відчуваю.