переворот

На Высоцкий
Я часто кажу,що втомився.
І коли вранці я знову вмився,
Кажу собі,що тепер вже насправді
Я готовий до перевороту,як у Бухенвальді.

Тепер я хочу управляти своїми почуттями.
Раніше вони не давали шансу прийти мені до тями.
Одне бажання-минуле скинути до ями.
І не важливо чи це відтворить життєву гаму.

Але це лише слова,що брошені поетом.
Та це не значить,що можно його вірити куплетам.
Це не значить,що йому взагалі можно вірити,
Краще без спроб цю ідею покинути.

Які перевороти?Його максимум-з ліжка піднятися,
Безглуздо,як робот засинати і просинатися.
Йому бракує тяги до будь-якого діла,
Мабуть,той,у кого не вірить,створив не уміло.