влучай

На Высоцкий
Коли ти у тиші,
Де не має жодноі миші.
Ти знову потрібен усім.
І кожен заходить,не минаючи твій дім.

Але хтось хіба потрібен тобі?
Ти можеш відповісти правду хоча б собі?
Пошепки,щоб слів твоїх ніхто не почув
І вібрації твого серця на жаль не відчув.

Кожен голос-твій загублений спокій.
Кожна помилка-у наступній жорстокій.
Жорстока,бо може зломати проти своїй волі.
Не журися!Звикай до нової своєї долі.

Ти хотів сховатись за вірші свої?
Молю,страждання заверши мої.
Бо я не можу жити як раніше,
Стріляй,але на цей раз,щоб влучніше!