Мiй Боже, дякую тобi

Федик Юрий Михайлович
Мій Боже, дякую тобі,
Що ти почув душі молитви,
І у священному вогні ,
Коханням щирим оповити,
Дозволив  на коротку мить,
Хоч не тривалу та жадану,
І серце почуттям бринить,
Бажання в піднебесся манить.

Я був мурахою в житті,
Не піднімав до неба очі,
Аж поки не вкусив оті,
Спокусливі, справжні жіночі,
Чарівних  пестощів вогні,
Які мене палять щоночі,
І в серці почуття святі,
 Народжують думки пророчі.

Мураха я та бачу світ,
І піднімаюсь в небо словом,
А думка в вогняний політ,
В кохане серце лине знову.
Я на Пегасі чи коні,
 Зберу слова в пісенний злиток,
Мій Боже, дякую тобі,
Що ти почув душі молитви.