с мейне життя. укр

Оксана Михайлюк 2
Сімейне життя повільно плине
У неї напухли від сліз очі
А він знову прийде
 І буде брехати про роботу до ночі.

Вона сидить і дивиться з вікна
Чекає його кожний вечір покірно
Та знає цей вечір буде одна.
І дзвонити йому на телефон марно.

Таке відбувається в них щодня.
Навіть у ніч новорічну,
Хочу замітити я
Він залишить її дома одну.

Піде з друзями повір.
А вона дома буде чекати
А що ще залишається їй
Серце захотіло його кохати.
Хоч зраджує, не буває дома.
Про все забуває, каже брехню…
А що може сказати вона,
А вона постійно повторює «ЛЮБЛЮ».