Мы тут стихы дэсь помещалы ж бык

Васыль Брыль-Кобзар
И дэ воны уси вжэ прамо-ткы й.
Да-да! Ны Кыяв сённи в вас-такы.
А шо 11 вам, биск?

Мида уф демоный фСИКда Ш.
Шукаймо ш Шоколад в Дядь Вась. Бо ДИМ АхТекЧесВав мняв склад.

Шо ж остаеца нам вуш. ПлаКаты.
Шо, ну, ны каты ш рэдёк фстахФылы й.
Ув нас вець Оп ЕРушКУ за борты
Й ты ваш товарыш с Рак.

Ну, добрэ.
На вам торбый.
И шось мы, ха, раптовно гахНулы фш!

И шо такое! Муза к нам лытыть!
Дыр-дыр! Тыр-пыр! Во зры! Буйцы Ж АльМазьНы, ых.
А там 120 шэ такКых! Ны ж мух зухСим.

Вот мы й ий сьДель 1 с 0 3.
Помый ш хоть рыльц! Ах, згынь!
Козлы чумазы! Нич! Дыржы свуи штанинк, Разь к Мняв ф Дыржын.

Ну, а про тэ, дэ той Дыржын,
Читайма вуш в Ян ДЫК С.
Дэ самый первый Цикл
СтиХов Ж прам Ви Б.