СеВодНИ 43 тавариША

Васыль Брыль-Кобзар
Мои СтиШКы уж начыТаЛИСЯ, Т.
И У НАчы Ш но Сыч та Валичка
У НАС, у вас и начаВали з дач.

УВА-УВА! УВАга ж прама-тКИ
КамуСци трэга пак да ВаСИЧКИ Й.
И но Орлов С НИколь  Прыкол тут паныМаюць тоКИ Ш Кот.

Да й вот ий кумильга ат тутычКЫ Й.
Бо Кый шумыть улад на Путичок.

А нам вдикоВинКУ С Т
Товариши, кидай таб-лык. Да. Куст малинКИ СЬ ракСцьвили зь.
ПаетТаму к ТамуСИ К ты б.

Ах, батальОны мейЛюйЗги ж!
Как хараШИ вначи парШИ.

ШИпите Шь дальшэ й на Вась Брыль.
Бо ж мы в вас гнуЛИ ЗЬ матюкы.

Ну, й ны гучимося а ныц
А ни хоць ЗодийАК та с Чысл. Мы ж но ж мужык от сатаны.