Можна писати

Ганна Осадко
http://www.stihi.ru/2012/11/07/6418

Для В.Л.

Звісно, можна писати навіть вилами по воді...

…а ще – молоком по порожніх аркушах,
 як усіхний дідусь Ленін,
 що пожертвував дарунком корови
 заради увіковічення
 дум своїх проминулих
 (краще б випив, їй-Богу….)

 …а ще – паличкою по глині –
 Шумерський клинопис –
 А угорі валкою –
 журавлі полетіли –
 кру…

 … Екклезіаст
 мовчки дивиться на дзеркало ставу,
 перелічує кола на воді,
 такі нетривкі, як людські почуття;
 гладить рукою зимні стебла латаття,
 такого білого,
 як перша_остання_потрібне підкреслити
 любов