***

Алеся Якушкина
Вже сьогодні не скажу тобі прощай.
Не побачу твого погляду блакитного.
Посміхнуся як в останній раз.
І покину береги кохання плинного.


Всі написані, і не дописані про тебе.
А в душі якась спокійна мить.
Головне не втратити надію.
Вогник в серці в нас обох горить.


Чи горить?Чи жевріє?не знаю.
Загубила свічечку життя.
Я тебе назавжди відпускаю.
Будь щасливим, прийде забуття.