Наш президент

Петро Винничук
Наш Президент вірить,
Наш Президент знає,
Що може його Україна,
Чого її діти бажають!


Бажають вони миру!
Батьківську турботу!
Наш Президент ходить
Щодня у народ на роботу!


Шепоче Дощу Краплинка:
Дощ Весняний-це Я,
На грудях Землі Піщинка
Вірить-вона Земля


Знає найменша дитинка
Я-Україна моя!