я питиму

Оленька Олька
А я краще питиму за дощ,
бо за здоров'я пити - аморально.
а краще забуватиму когось...
алкоголем. перорально.

а краще питиму за секс,
бо за кохання якось я не хочу.
бо налюбилася уже.
кохання змахує на порчу.

а краще питиму за себе.
або за друзів. рідних. за батьків.
за неосяжне, синє небо...
за поросят і за котів.

я питиму за Вас, коханий.
змочу я губи пересохші.
бо в душу Ви мені насрали.
я питиму за те, щоб ви подохли.