Будь зi мною, Господь..

Галина Тофан
Будь зі мною, Господь,
Я ніколи Тебе не забуду.
Закарбую Твій погляд
На молодому лиці.
Не залишу Тебе,
За Тобою ходити лиш буду -
Не дозволю собі
Залишити на крок свою ціль.

Ти даруєш спокій
І з світанком зливаєш надію,
Незабутні часи
Коли були з тобою разом.
Не залиш же, Господь,
І в життя наверни мою мрію;
І до заходу сонця
Ми будем з Тобою удвох.

Будь зі мною у домі,
в дорозі і просто у серці.
Всі нестерпні часи
Віддали і даруй лиш спокій.
Я домівки своєї
Відкрию Тобі лише дверці -
Благодаттю своєю
Прошу Ти на дім мій повій.

Будь зі мною де я
І не дай де не Ти не ходити,
Лиш у Тебе просити
Для серця свого орінтир.
Не залиш же мене,
я до віку лиш буду просити.
Бо коли Ти є пoруч,
То в серці моєму є мир.

06/10/2013 4:00