***

Петро Винничук
Набутий вірус
імунудифіциту
Смертельною бідою
Снує по всьому світу!

Ми не підпустим
До воріт
Чуму століття.-
Грізний СНІД!


Спосіб здорового
Життя
Зберіг від СНІДУ
Кожне Я!


Хворобі підлій
Скажем -НІ!
Згоряти вірусу
В вогні!