Сон

Владислав Мандренко
Ти закриваєш очі, зовсім інше життя,
Тебе охоплюють, вже інші почуття.
Інші люди, інші друзі, оточують тебе,
Не знаю чому але щось притягує мене.

Усмішка на обличчі, це лише початок,
Якщо був кінець то почнем з початку.
Так добре на душі, що не хочеться іти,
Ти не розумієш але все буде навпаки.

Вже ранок підійшов, пора відкривати очі,
Це був сон...Але я знову туди хочу.
Там побачив я світ і блакитне небо,
Там побачив я правду, що сховали від мене.

Там побачив я мрію, як до неї дійти,
Я до неї піду, поки пам'ятаю шляхи...
_______________________________
(\/LaD1sLa\/ - "Сон" - 26.02.13.)